Koffie tijd in de zomer.

Ochtend koffie in de zomer.

Alle deuren staan open .Het is zeer warm ja ik kan zeggen heet.

En toch is dan een kopje koffie ook lekker. De warme zomer doet je wat langzamer lopen en werken komt later wel .We dames  zijn dan ook heel gelukkig met de wasmachine enhet kant en klaar eten die we kopen in de winkel of we bestellen het bij een zorg organisatie voor ouderen . Ik verdoe mijn tijd met hobby schilderen .Het lijkt wel te lukken en dat stemt mij  weer vrolijk Een vriendin komt mijn kunst bewonderen. De ramen staan open,  ik hoor de kinderen  buiten spelen. Meisjes geven gilletjes en de jongetjes doen stoer. Het zit er gewoon in gebakken . De oude vrouwtjes zitten buiten naast het huis in de schaduw, zoals het hoort  in  een warme zomer. Zelf ga ik ook niet zo ver reizen met de auto Het is mij toch te warm.  Thuis heb ik alles wat ik nodig heb voor een gezellig leven En ik heb het voordeel van wonen op  het platte land en de zee niet zo ver. Mooier kan je niet leven. Mijn vriendin en ik gaan een stukje lopen over het strand met de avond .

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s