Mijn Taak als Hond

Ik heet Mollie

Het is vanzelf een beetje dames naam. En ik ben een reu.

Echter de kinderen gaven die naam aan mij.

Zoals je weet ben ik dol op kinderen ,ik vind niets leuker dan kinderen. Als ik een baby gehuil op de tv hoor, ga ik zoeken waar de baby toch ligt in de kamer.

In de boomgaard heb ik een sintelbaan aan gelegd  ik rondjes rennen voor mijn conditie. De lange wimpers voor mijn ogen, is voor het rennen door de struiken, ik kan  konijnen vangen dat is mijn instinct. Vooral als het avond  zich laat zien dan wordt ik onrustig Ik wil dan achter de konijnen aan .

Maar ja dat mag vanzelf niet van de baas .Ik heb ook geleerd hoog te springen ja dat heb ik mijzelf aan geleerd ,mijn baas wist er niets van.

Ik dacht laat ik het eens voordoen  en sprong tegen de deurknop aan, als die naar beneden gaat is de deur open. Ja slim van mij .Nu staat de deurknop omhoog net als bij de kleine kinderen.  Had ik net iets leuks bedacht en nu mag het weer niet. Vanochtend kwam er een meneer aan de deur, die zomaar naar binnen wilde stappen. Ho Ho dacht ik dat kan niet… terug … .Tenslotte moet ik waken over alles. De baas zei het is goed tja ik ben tenslotte hond en heb een taak dat om het huis  alles veilig blijft

Adriana Vriesman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s