Blaffie`s eau de cologne

Blaffie en eau de cologne .

Zoals je kan zien op de foto groeit mijn honden haar al aardig vol.

Ik begin er uit te zien zoals het  hoort .Ik ben geen echte rashond maar een mengeling van verschillende soorten een Boomer noemen ze dat .

De baas zei Blaffie  je moet eens in bad, de vacht moet gewassen worden .Ik dacht al dat zoiets gebeuren ging. Ik volgde vol aandacht waar mijn baas mee bezig was .En ik stapte moedig de douche in Of het  mijn favoriete plek is nee  eigenlijk Ik ben braaf dus doe ik mee.

Eigenlijk viel het best mee lekkere champo en veel water en dan met de badhanddoek droog wrijven Dat is wel leuk spelletje. En dan drogen ook met de haardroger. Als ik helemaal droog ben dan haarkammen .Mijn baas was zo trots, wat ben je mooi en wat ruik je lekker. Zei ze. Zij was dik tevreden.

Ik liet het maar over mij heen komen. De volgende dag mocht ik weer de boomgaard in. Het was niet koud en het had wat geregend Ik snoof de geuren op.  Ik zag ook een hoop onkruid liggen op het plaatsje .Dat moest vanzelf in de kliko.  Ik groef er eens in en je wilt het niet geloven daar…. was toch een heerlijke honden geur, ik schoof er met mijn kop en nek door en nog eens en nog eens heerlijk hoor!. Ik was dik tevreden. Opeens hoor ik de baas roepen ik op een hol erheen. Tjonge, Tjonge  de baas keek helemaal niet blij Bâ zei ze, je stink. Echt ik keek heel onschuldig het is toch echt  honden eau de cologne de baas  moet dat toch weten, ik voel mij daar zeer aantrekkelijk in voor mijn dames soortgenoten ,je kan geen kindertjes meer maken zei mijn baas; nou ja dat weet ik ook wel. maar ik wil ook wel een keer indruk maken naar de hondendames Die bloemetjes eau de cologne van de baas vind ik maar niets  geef mij maar mijn eigen honden eau de cologne.

Adriana vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s