Zondag ochtend koffie met de natuur.

De zondagochtend het lente weer beweegt zich met de mist nattig en koel.

Mijn hoofd is duf en mijn stem is op het diepte punt Paracetamol ligt naast mijn kopje koffie Griep zucht naast mij.

Kijk dat veranderd nooit `t is grieperig weer zeggen we dan.

Ik ben beledigt zo`n boeren vers eet box bezoekt mijn huis  en zomers teel ik verse groenten in mijn eigen tuin Ik wandel buiten elke dag met de hond .

Dus ja ik doe mee met gezond leven en toch ik heb een autotje zon eentje op vier wielen ja die vervuild de lucht ik weet ik weet. Jan Terlouw heeft een boek geschreven over de natuur Hij zegt het kan anders als we maar willen.

Echter toch ik pak mijn auto`tje  Als ik naar het regiostadje wil voor een cadeautje of war t dies meer zij want tegen wind 7 km heen en terug en of regen op de fiets nee dat is het toch niet meer voor mij .

DE bus verbinding is super slecht in dit dorpje ;Ik lieg een beetje want je kan naar de grote stad met de bus. Je loopt eerst het dorp uit en dan in de stad mag je hoeveel klimeter lopen naar de winkel ik ben het vergeten.

Dan mag je het cadeautje of dies meer zij  kopen voor je vrienden.

Toch maar in het auto `tje stappen .Zoef daar gaan we stappen uit voor de winkel. Mijn dorp is wel gezond want we hebben een super en een warme bakker .En ik zou toch nergens anders willen wonen .

Maar hoe zit dat met Jan Terlouw z`n boek het kan allemaal anders zegt hij dan behouden we de natuur.

Ik ben net gewend aan al die dingen die het leven zo veraangenamen.

Adriana Vriesman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s