blaffie had een drukke dag

Ik heb slaap nodig Gisteren had ik een drukke dag Er kwam visite en natuurlijk moet ik dan erg mijn best doen om braaf te zijn

Ik ging uit mij zelf in de Benz liggen zodat ik niemand in de weg stond .Daar kreeg ik verbaasde uit roepjes van “”kijk  Blaffie gaat uit z`n eigen in de Benz liggen”” wat een brave hond .Daar groei ik ook van.Ja ik weet wel hoe het hoort!.

Maar vandaag wil ik slapen en dan wil ik in de keuken liggen ik sleep mijn kleed tot midden in de keuken mijn baas moet er maar omheen lopen Want ik wil niet onder die tafel slapen Ik wil alleen midden in de keuken slapen.Ik wil ook een vinger in de pap hebben over mijn rechten.

Adiana

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s