Oude tijden van `t Zand.

In de jaren 1962-63 Lag er met eerste kerstdag een dikke laag ijs in t kanaal Er was weinig scheepvaart het was kerst. en zo zag je het spiegelgladde ijs opt kanaal doch het was maar voor eventjes want voordat het avond werd daalde er veel sneeuw neer heel veel sneeuw Ons wachtte nog een lange strenge winter.

Het witte gebouw is het café nu en Chinees Restaurant  en verder op was het dokters huis wat heden ten dage nog bewoond wordt door de  huisdokter die nu een praktijk heeft tegen over de kerk. van `t Zand

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s