Als het nacht is waakt Blaffie ook

Als het nacht is waakt Blaffie ook.

Ja kijk ik ben nu 1 jaar oud en ik ben een reu Jaaa dat moet je laten zien .Ik slaap in de bijkeuken lekker warm hoor! ik heb een echte wollen deken in mijn hondenmand .Mijn  terrein is de boomgaard elk plekje ken ik en sluip dagelijks tussen de struiken door ,houd alles goed in de gaten ik ontdek alle veranderingen.  Daar ben ik ook hond voor. Soms snuffel ik aan mijn eigen poep dat kan toch wel erg lekker ruiken ,dat ik er wel een hap van wil eten. Als het nacht wordt stel ik mij altijd een beetje aan .Ik wil naar mijn honden mand gedragen worden, dat vind ik het einde, dan even over mijn kop geaaid  en duik ik diep weg in mijn honden mand .Maar o wee als later de deur open gaat dan schiet ik meteen weer in mijn mand ,want ik lig natuurlijk voor de deur ,stel dat er inbreker komt. Dat was deze week zo Midden in de nacht of eigenlijk het was al tegen 3 uur, ik kefte dat de wereld verging ja heel boos was ik, dat kan je horen aan mijn blaf. Ik zal eens laten zien wie hier de baas is !.Het hielp want de dieven gingen weg ;zie zo ,ja ik kan het ze wegjagen .Een hele tijd bromde ik nog na want ze moeten wel weten dat ik hier de baas ben. Mijn baas kwam  uit haar bed om te kijken wat er aan de hand was En prees mij voor mijn actie . Ze ging vanzelf weer naar boven naar haar bed en ik weer in mijn honden mand. Maar zie ik wordt nu toch echt een reu van stand.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s