`T zand in nachtelijke uren

t Zand een dorp zoals vele en toch anders want er ligt een vlotbrug int Noord Holland Kanaal en dat is bijzonder. Het kanaal dat gegraven is van Amsterdam naar den Helder voor de scheepvaart dat anders over Zee naar den Helder moest varen. En nu konden kleinere schepen ook de grotere door het kanaal varen[ oude tijden ] die we met de vlotbrug aanschouwen. Alle kleine winkeltjes zijn verdwenen langs het kanaal een snelweg ligt nu achter het dorp langs. `t Zand met een warme bevolking dat veel met elkaar doet in verenigingen van het dorp Een dorp waar je oud kan worden men helpt elkaar.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s