1 kopje koffie

1 kopje koffie.

Heeft U het ook gelezen Angela Merkel is weer gekozen Ja zij is een vakvrouw ze kan het.Ik bedoel wat heerlijk dat we weer democratie hebben in Duitsland En wij dan Nederlanders Wij hebben net Prinsjesdag gehad met de koning  die de troonrede voor leesten de koningin  luistert mee. En nog steeds geen regering waar zijn we het dan niet over eens met elkaar Toch wel dat we democratie willen hebben in ons land En het liefs in heel Europa. We knibbelen en kibbelen over de centen. En vooral  als we ziek zijn of andere moeilijke gevaren van ons lichaam  we de juiste zorg krijgen want dat was heel lang niet zo Eeuwen terug of hoelang terug weet u nog van uw grootouders of overgrootouders ja die van 1800 en begin 1900 ja toen! We zijn het vergeten er wordt niet meer de nadruk op gelegd nu we in die snelle tijd leven. Wat vertelde mijn grootvader mij  vroeger! Toen ik een jonge jongen was moest ik een sinnasappel stelen van de groentekar want moeder had geen geld om fruit te kopen Echt arm waren ze niet maar de luxe van een sinnasappel was er niet. In die tijd bestond het gezin uit 13 of 14 kinderen . En Nu hooguit 2 kinderen En de wensen zijn groot voor onze kinderen En soms lukt het maar niet En willen meer aandacht voor dat probleem Ja het kan allemaal in een democratisch Land.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s