Blaffie nieuws

s Avonds gaan we nog een rondje wandelen voordat we gaan slapen .En dan begint mijn bloed te kriebelen want ik heb een jachtinstinct in mij Ik ben een heide Boomerpoedel ik kan door de hei stormen als een gek en rennen doe ik. Niets houd mij tegen. Mijn haren hangen voor mijn ogen zodat ik geen struikgewas mij kan bezeren en mijn vacht is zo dik als een schaap in winterkleed. Ik vlieg achter de konijnen aan en volg ze tot hun hol. Dat zit gewoon in mijn genen Ik droom er elke nacht van.  Konijnen levens nachts als u dat nog niet weet. Ik draag ze dan over aan mijn baas. in mijn droom  Ik voel mij helemaal in mijn element als ik `s nachts op pad ga .

Ik ben nog jong en ja soms let ik gewoon niet op zit er een poes op een betonnen paal hoog en droog je denk toch niet dat ik tegen die paal opspring dat ik mij op die manier laat afgaan nee ik ga rustig zitten te kijken zo van klom maar eens van die paal af Nou nee van zelf en ik loop heel rustig door doe net als of ik niets gezien heb want ja mijn waardigheid als hond moe tik toch tonen tegen over zo`n een KAT

Adrina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s