een paar dagen

De tuin is waarlijk opgedroogd  al de regen plassen zijn in de grond gezakt Wel is de grond vochtig .En je plukt het vuiltje er zo uit met kluit en al. Er wordt over een paar dagen weer regen voorspelt dus ik ga aan de gang om de guldenroede te korten tot de grond En wat takken van de klimroos vast te binden .Het is stil weer en best wel lekker om in de tuin bezig te zijn nu eens geen harde wind uit zee die in het voorjaar guur om je oren suist. Nee het is echt van dat stille herfst weer. Ik besluit om de heg voor de laatste keer te knippen .Dan is het weer wachten tot het voorjaar. De pioen rozen die kan ook tot de grond af gesnoeid worden het wordt wel wat kaal in de bloemen tuin Maar ik wil nog wat bollen planten en dat geeft in het voorjaar zo veel kleur in de tuin .Zo loop ik langs de planten en denk er aan om nog een appelboom te planten Zo`n goudrenet. Ja plannen genoeg .Toch moet ik op tijd stoppen en thee gaan drinken De gasmuntjes zijn gewoon op  Ik hoef nooit een zakje zin kopen dat heb ik altijd genoeg in huis. Maar die gasmuntjes dat is wel eens een  probleem.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s