Blaffie

 

Opgetogen ging ik met mijn nieuwe aanwinst Blaffie wandelen

Alles is nieuw voor Blaffie en nieuwe dingen hebben aandacht nodig

Ik loop altijd langs een groot kanaal het ”Noord Hollands kanaal” van Amsterdam tot Den Helder

Een klein stukje daar van loop ik iedere dag .Blaffie zag toch iets nieuws

Een boot met een zeil die door het water schoof dat geeft een bepaalt geluid. Zoiets wonderbaarlijks daar ga je echt voor op je honden kont zitten en kijken Hoe kan dat nu, wat voor een hond is dat nu? Het gaat langzaam blaft niet en geeft geluid .

En wat denk je als er een zwerm eenden over je hondekop vliegt gak gak gak dan kijk je echt omhoog. Zo ontdek je de wereld .

Maar je kom ook andere soortgenoten tegen nou dan hang ik in mijn tuig rol alle kanten op en niet de goede  en lopen ho maar . Het baasje met een rood hoofd van inspanning en de andere baasjes medelijdend kijken. Je moet hem in de nekvel pakken was het advies ja ja maar hoe kom ik dan weer omhoog  met mijn stramme benen  en zo eindigden we die dag onze wandeling Blaffie plofte op zijn kleed en ik in de stoel

Adriana Vriesman.     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s