Blaffie

Blaffie

het maar druk om steeds iets nieuws te verzinnen om mijn aandacht te trekken .En… alle nieuwe dingen te ontdekken van zijn nieuwe thuis

De boomgaard bijvoorbeeld daar kan je veel heel veel rondjes rennen en een snelheid ontwikkelen vliegensvlug weg rennen als je hem pakken wil

Lieve woordjes en koekjes roepen  niets hielp, gewoon uit laten rennen en dan op je knieën of hij alsjeblieft binnen wil komen.

Buurkindertjes kwamen kijken naar `t hondje wat lief en ze rolden samen over de keukenvloer Blaffie vond alles goed Ging op zijn rug liggen ter overgave .

Ja de buurkindertjes zagen dat hij een mannetje was. Dat werd uitgebreid geconstateerd en besproken NA veel geknuffel met Blaffie werd er afscheid genomen met de mededeling  we komen morgen weer met Blaffie spelen.

Na zon speelpartij laat ik Blaffie buiten even plassen. En slapen in de benz Daar was hij snel aan gewend .Hij blafte niet sputterde ook niet tegens nachts was hij ook stil. Maar hield nog veel van zijn kunsten verborgen voor mij . Ondertussen moest ik hem ook alleen laten als ik weg moest voor mijn eigen zaken .IK woon in een twee onder 1 kap huis dus de buren wat zouden die zeggen als het hondje blaft als ik er niet ben

Toch maar even vragen aan buur Dat viel mee ze hoorde Blaffie in `t geheel niet als ik er niet was wat een opluchting en wat een braaf hondje.

Adrianan Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s