Adriana

Schrijven voor hobby maar ook wat tekenen en collage`s maken Zo kom je de winter door  Zomers werk ik in de bloementuin en de groentetuin Vervelen is er niet bij .Nu heb ik wel alle ruimte om te doen wat ik wil Een huis voor mij alleen Ik hoef het met niemand te delen .Ik heb geluk dat ik in een dorp woon en in een goede straat waar je elkaar nog kent en groet Toch vind ik een stad ook wel leuk voor een  middag Maar ik ben een buiten mens..Mijn leeftijd schiet al aardig op en mijn plannen zijn nog volop aanwezig .Ik heb plezier in alle dingen om mij heen Ja ik ben ook wel eens vermoeid dat ik voor de tv in slaap val.Want ook dat soort nieuws wil ik bijhouden .De computer bied mij de gelegenheid om mijn creativiteit te uiten Ik hoop dan ook dat ik veel lezers zal weten te boeien met waar ik mee bezig ben.

 

Adriana

Adidiana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s