Blaffie en spelletjes

Zal ik mij even voorstellen? Ik heet Blaffie en ik ben hond. Ik ben nu twee jaar.

Op deze leeftijd moet je, je toch aan de lezers voorstellen dat vind ik als hond.

Ik ben een mannetjes hond een Reu heet dat .Sommige kinderen tillen mij op en roepen dan ,ja hoor het is een mannetje want hij heeft een pistool onder aan zijn buik. Ik houd veel van kinderen  daar kan je heerlijk mee spelen .

Ik ben altijd op zoek naar spelletjes en anders bedenk ik ze zelf wel.

Mijn baas kijkt graag naar binnenste buiten op de tv .Zij wil dan niet gestoord worden .En dan ja ,U weet het al ,dan spring ik op de bank dat mag vanzelf niet.

Maar ja zon voorname plaats moet je toch zo af en toe proberen. Ga van de bank af roept de baas  boos, ik had meteen  maar paar kussens op de grond gegooid. De baas ziet dat niet want ze zit met de rug naar de bank toe . Ga van de bank af ,zegt ze dat doe ik meteen en  spring ik er weer op .Zo zijn we een poosje bezig Gooi iedere keer de kussen op de grond Het is toch een leuk spel  of niet soms !Ik spring hoog en met een vaart rol dan om. Mijn baas kijkt om  ziet mij  vragend  zitten te kijken; zo van, waar blijft het commando GA VAN DE BANK AF ik kijk haar vragend aan ZE schiet in de lach .Ze gaat weer zitten en kijkt niet meer om Jammer hoor ik vond het net zon leuk spel.

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s