Blaffie`s poging bomen klimmen

Blaffie`s poging.

Vandaag ben ik jarig .Twee jaar ben ik geworden .

Ik luister nu goed, zo af en toe ben ik nog  ondeugend. Als de baas op staat sta ik ook op en loop achter haar aan vlak achter haar hielen.

Ik heb nu een baardje en een snor. Ik ben een echte reu geworden.

Het liefst lig ik op schoot bij de baas zo samen op de bank dat is toch het einde.

`ochtends ben ik zo blij dat ik mijn baas zie dan dans ik op mijn poten .Ik mag dan meteen naar buiten naar de boomgaard. Ik ben heel graag buiten ik gluur door het hek  en zie anderen lopen en vooral mijn soort hè. Ik blaf  heel luid ik woon hier! Horen jullie dat. Als ik een brandweer auto voorbij hoor gaan  huil ik met lange uithalen hier is gevaar jihoe jihoe [er is een grote brand geweest in onze straat].Ik doe het niet met de ziekenauto Ja dat verschil ken ik. Maar als 1 keer in de maand de sirene gaat ja dan , dan sta ik voor het hek luidkeels iedereen te waarschuwen jihoe jihoe .

Wij hebben een duif in de keuken een tortelduif Nu zag ik toch de duif in de boom zitten nee geen kraai die ken ik wel het was een duif. Ik probeerde in de boom te klimmen, stond hoog op mijn achter poten deed een poging maar ik kwam niet verder dan mijn eigen lengte .Ik naar de baas toe, kom eens kijken er zit een duif in de boom die is toch niet van ons .Mijn baas keek heel serieus naar boven  zij klom ook niet in de boom .Ik deed nog een poging van zo moet je doen Maar het gaf niet en de duif bleef zitten in de boom. De kat van de buren geeft ook al niets om mij Ik blaf zo luid als ik kan maar ze blijft mooi haar vel poetsen kan dat niet uitstaan.

Adriana Vriesman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s