Blaffie`s zijn diner.

Je moet goed begrijpen ,ik ben een reu en heb zo mijn wensen.

Eerst at ik nog wel brokjes maar nu lust ik dat niet meer.

Een vriend van mij en van mijn baas kwam langs bij mijn baas  en hij  gaf mij koekjes, uit de koektrommel.  Niet doen zei mijn baas nog maar de vriend deed het toch achter de rug om van mijn baas. Ik hoorde haar zeggen blijf je eten? Ja daar had hij wel zin in . De vriend speelde een tijdje met mij, want spelletjes doen dat vind ik zooooo leuk. Tijdens het diner kreeg ik ook spaghetti van de vriend  van zijn bord telkens gooide hij wat in mijn bak en dat vond ik zo lekker!!!!!!  Dat ik wil niets anders meer eten .De baas probeerde nog met  brokjes  en hield dat een poosje vol .Ik nam vanzelf geen hap meer van die brokjes. Wil je dan een prakkie? vroeg mijn baas En ze sneed de sla aan kleine stukjes en een piepertje er door een  schepje jus. Kijk dat is nu  een  diner opgeschept op een bord. Hap slik en weg is het .Nu krijg ik elke dag een prakkie.

Het maakt niet uit welke groenten er tussen zit ik lust alles!!!! Als het maar een prakkie is.

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s