Het instinkt van Blaffie.

Het instinkt van Blaffie.

Vandaag, Ik zie het al mijn baas loopt heen en weer Er staat wat te gebeuren. We gaan naar buiten naar de tuin. De Zon is karig En de telefoon gaat Dat wordt wachten  lk leg mijn kop op de grond en maar wachten, wachten.

Ja hoor eindelijk we gaan naar buiten Ga je mee Blaffie zegt mijn baas Jaaaa natuurlijk ik ben eerder buiten dan mijn baas, ja ik weet wel, eerst de baas en dan ik, maar ik heb haast en glip tussen de benen door van mijn baas. Ik ben buiten heerlijk toch? Rennen  tussen de bomen door. Wat heeft de baas nu in haar hand ja dat is de geiten pen  ik moet aan t zeel.  En ik moet opletten als er een vreemde doort hek komt dan moet ik blaffen.  De tuindeur staat open en ik zie dat mijn baas bonen aan t zaaien is, vele regels heel veel, saai werk hoor! Ze kan beter met mij spelen veel leuker .Opeens zie ik dat de baas naar de lucht kijkt. Zwarte hele zwarte wolken van noord naar zuidwest. Ik hoor haar zeggen brand int industrieterrein. Ik hoor het gillende geluid van sirenes steeds maar weer het houd niet op En wat een vreemde geur komt er nu op ons af brandlucht .Ik ben alert het is gevaar!  Ik zet het op een wolvengehuil met lange uithalen Mijn baas komt naar mij toe, goed zo blaffie  zegt ze, het is gevaarlijk, hè we moeten vluchten  Kom we gaan naar binnen en ze maakt mij los.  Je werd bang hè zei ze Ze tilt mij op haar arm en we gaan samen in huis .Ja ik hoor nog wel de sirenes maar nu is mijn baas bij mij en stelt mij gerust.

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s