Blaffie`s geheugen

Blaffie`s geheugen .

Ik ben nu aan het puberen.

Soms ben ik erg ondeugend En soms laat ik weten, dat ik ook heel erg laat zien dat ik ook een baas ben, ik ben tenslotte een mannetjes hond .

Als ik buiten ben lig ik met mijn kop net onder het hek dan kan ik alles op straat zien.  Als er dan een hond voor bij gaat, blaf ik alles bij elkaar. Dat moet ik gewoon doen. Ik moet toch laten weten dat ik hier woon. Soms ga ik aan de Geiten pen want dan is mijn baas in de groenten tuin bezig, ze is bang dat ik door de zaadjes ga lopen en naar Buurmans tuin ga kijken of ik daar niet even kan graven .Ik vind het niet erg want ik heerlijk in de zon liggen  naast de boom. IK houd mij stil gewoon ‘’dutten’’ noemen ze dat. Als de baas klaar is dan maakt ze mij weer los. De tuindeur is dan dicht. Ze loopt naar de buiten kraan en gaat daar  spoelen en ik ga kijken Ik weet hoe dat gaat, de kraan gaat open en dan komt er water uit en dat spat tegen de tegels,dat vind ik leuk Maar wat nu !!ik stond net heel interessant te kijken, ik zag wel water maar het spatte niet op de tegel wat ik zo leuk vind Waar is dat water nu ?Ik kijk  en kijk en zie het niet De kraan staat toch open! Ik begrijp het niet en kijk mijn baas aan, die met een gieter in haar hand staat. Ik snap het nog niet ,hier zit het water in zegt ze

Ik heb zelf gezien dat er water uit de kraan kwam en toen was het weg Ik moet  later nog eens  kijken waar het water gebleven is De baas moest om mij lachen.

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s