Puber ervaring van Blaffie

Zo in de avond ga ik even naar buiten voor een plasje in de boomgaard. Als het goed weer is en mijn baas niet ziek is ,dan wandelen we een blokje om .Dat vind ik zo geweldig, zo in het donker lopen, stel je voor dat ik een konijn zie dan moet ik daar vanzelf achteraan, want ik ben van nature een konijnen vanger. Nu was het in de boomgaard ook wel leuk  ja ik schik me wel .IK stap naar buiten en denk wat zie ik daar nu lopen? ik sprint er heen en ik zie er nog een en nog een Het leek wel een kikker maar dat was het niet, het maakte een soort gier geluid hoog van toon en ging op z`n achterpoten staan en stond zo in de boxhouding voorpoten wild zwaaiend. Ik liep er om heen snuffelde er aan en rende een rondje en zag er nog een het waren er wel vier Ze kropen onder de struik en kwamen weer tevoorschijn. Ik aan het blaffen mijn Baas kwam kijken En zei ja Blaffie er is romantiek in de boomgaard “”Romantiek”” ik ben puber hoor! En ik kom lekker niet in huis ,dit is veel spannender. O regent het een beetje ;nou dat geeft niet hoor! Ik blijf wel in de boomgaard. Ik moet het beleven “”romantiek”” in de boomgaard Die kikkers zijn veel te klein voor mij Nee Blaffie het zijn Padden die gaan naar de plek waar ze geboren zijn om te paren. Dat doen ze ieder jaar. Zucht wat is paren nu ik ben toch een puber  Ik wil toch nog even kijken Baas ga U maar naar binnen ik kom straks wel als ik alles gezien hebt. Ik geef wel een luide blaf als ik naar binnen wil.

Adriana Vriesman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s