Lente perikelen van Blaffie

Blaffie`s lente gebeuren.

De zon scheen en ik was met de baas buiten Zij ruimde wat op in de boomgaard En ik hielp mee vanzelf. Gezellig met zn tweeën. Ik scheurde de takjes van de fruitbomen die er toch niet toe doen En ook van de Hortensias.  Ik had het er maar druk mee. De schuurdeur [die hier in de regio boet heet ]stond wagen wijd open Ja er is werk aan de winkel .Ik dacht ik ga daar ook eens kijken in die Boet, wat zou daar nu allemaal te zien zijn. Ik moet dat toch allemaal in mijn geheugen opnemen, zodat ik later kan zeggen, als er dieven komen nee dat is van ons afblijven.  Maar wat denk je wat lag!!!! daar  op de vloer van de Boet iets groens, een beetje opgerold niet helemaal. Ik gromde al een beetje maar de baas hoorde mij niet Dan maar blaffen op een toon van het is erg eng, het is niet juist wat daar ligt. Ik benadrukte het nog eens in mijn blaf de baas kwam er aan en lachte toch een beetje Nou ja, ik dacht dat het een echte slang was. Maar het was de tuinslang die daar lag. Ik had dat ding nog nooit gezien en in mijn prehistorisch geheugen wist ik nog hoe een slang er uit zag,..  gevaar dus. En ik ben een hond en weet wat gevaar is.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s