Mollie is ben naar de kapper geweest

IK ben naar de trimsalon geweest van Arlet.

Ja zie maar mijn dikke wollen jas  is uitgetrokken Je kon er wel een muts van breien zo veel haar is er afgegaan .Of ik het nu koud heb ,nee hoor, ik ren door de boomgaard gooi mijn achterpoten in de lucht ik voel mij vrij. Ik ruik lekker want een bad hoort er ook bij.

Ik was wel vermoeid van het knippen dat is toch een hele ervaring .Ik raak er nu wel wat aan gewend met dat knippen aan mijn lijf.  De vorige keer was het ook bij  Arlet dat herkende ik, ze is best lief voor mij.

Als ik thuis kom na zo`n trimbeurt  wil ik een poosje slapen van al die emotie.  Ik stap in mijn mand en snurk een uurtje. Ja ik heb het nu best naar mijn zin in mijn Voorjaars jas.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s