Blaffie steelt chocola

Ik ben Blaffie ik kef wat af de hele buurt moet toch weten dat ik er ben.

Ik kwispel heel graag met mijn staart. en ik wil naar de kapper al mijn haren hangen voor mijn ogen .

Buiten zijn vind ik heel leuk kuilen graven bijvoorbeeld .

Maar in huis ben ik heel braaf luister goed naar de baas en koud de duif goed in de gaten Ik ben de baas over alles denk ik zelf Voor kinderen ben ik superlief.

Nu had mijn baas een doos op tafel staan ik rook al in de lucht  de geur  en zag dat de baas er wat uit pakte en in haar mond stak Ha eten dus. Ik ging al  mooi zitten maar daar kreeg ik niets voor.De baas liep weg en ik dacht Ik pik het zelf wel uit de doos “”hap”” te laat vanzelf Leg Neer riep de baas …nee.. vanzelf Ik hield het in mijn bek, ik heb niets gepakt hoor! Zo keek ik en hield angstvallig mijn bek dicht. En als de baas naar mij toe kwam liep ik snel de andere kant op Rondjes om de tafel is een leuk spelletje De baas gaf het op Maar waar was nu dat lekkers niet meer in mijn bek, ik keek hier en daar en nog eens  of ik het verloren had maar ik vond niets. Ik was zeer beledigd en ging in een hoek van de kamer liggen ik snap het niet meer  ik had het toch in mijn bek …..weg chocola …!ik had het toch eerlijk gepikt uit de doos.

Adriana

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s