Blaffie een nieuwe bewoner in huis

 

Een nieuwe bewoner in  huis.

Er is een nieuwe bewoner in ons huis gekomen. Ik zag natuurlijk meteen dat het geen hond was ,nee het was van het soort dat ook in de boomgaard vliegt en daar op een tak gaat zitten. Een witte Turkse Tortel Duif zei mijn baas.  En ze begon meteen te fluiten naar de duif om te communiceren. Ik spong huizen hoog vanzelf ik wilde de duif ook wel eens goed bekijken en begon te blaffen. Maar dat mocht niet van de baas, ik moest stil zitten En dat wilde ik vanzelf niet ik wilde rondjes rennen om de tafel waar de duif op staat.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s