Koffie van het nieuwe jaar januari 2018

Ik zie de kerstbomen al langs de straat liggen Het mooie is er af. De kale takjes liggen bloot in de kou .En de mijne heb ik ook er naast gelegd. Een kleintje maar want zo`n groot huis heb ik niet.Of is het zo dat ik groter of nog groter wil dat ik ruimte om mij heen wil.Toch lezers ik ben tevreden Ik wikkel nog steeds de kerstballen in een stukje kranten papier voor het breken en dan in de doos . U weet wel  een kerstbal die kreeg ik van mijn moeder en die vonden de kinderen zo mooi en dat engeltje waar een kind zo dol op was. Ik zelf die de kerstman maakte van lapjes stof en watten Zo gaan er heel wat herinneringen in de doos Ja u heeft gelijk ik ben niet met de tijd meegegaan met kerstboom in een favoriete kleur van een kerstmis jaar En zo kruip ik elk jaar weer naar de zolder met de overweging. ik moet die kerstballendoos in de kast  van de logeerkamer  zetten dan heb ik een klim minder. Want die zolder op zich straalt niets anders uit dan nostalgie.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s