Speculaas en koffie in de morgen

Speculaas en koffie in de morgen.

Het is mistig buiten geen witte kerst  en volgens de berichten blijft het druilerig weer. Ik ben van de generatie die de winter 1962 -63. volop hebben meegemaakt in 1 nacht lag er een dik pak ijs in de sloten en kanalen en vele huishoudens hadden alleen in de huiskamer een kachel Wat heb ik het nu voor elkaar het hele huis is warm en buiten niet eens sneeuw en ijs.

Maar wel overal aan de huizen lichtjes en in de tuin want het wordt Kerstmis. Het is overdadig. De winkelstraten mooi versiert en in de winkels Kerstmis muziek ja die van vroeger van mijn tijd en die van mijn ouders Daar is weinig vernieuwing in

En ook ik zit met de vraag kerstdiner !!!

Nu woon ik alleen in mijn huis , best wel gezellig hoor! Maar wie zal er bij komen kerstdiner eten En wat zal ik klaar maken. De vele folders vertellen je wel hoe dat moet Je kunt het ook kant en klaar kopen Kijk dat lijkt mij wel wat Hup je schuift het zo de oven in klaar is kees. En als ik onverhoopt alleen ben met de kerstmis ook geen probleem stoof peertjes en een piepertje en een balletje gehakt wat is er mooier Doch als er toch een vriendin zich meld DAN een[ koop] diner  tje  wat kan er mooier zijn. En als ze dan op het laatste moment komt, zo van ik kom vanmiddag bij je! Dan de stoof peertjes met het gehaktballetje ook Bere gezellig

P.S.ik heb een diepvriezer.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s