blaffie rent door de boomgaard

Kijk je moet weten dat ik nu puber ben .

Ik heb al een hele tijd gekeken hoe je traplopen kan doen.

Maar toch mag ik niet naar boven lopen ik heb al eens stiekem twee treden omhoog gelopen Ech ech ik kreeg een standje van de baas.

ook hoe een deur open kan Je moet gewoon hoog springen dan kom je bij de deurknop.

Het is gewoon uitproberen, dat ik er nu net niet bij kan ,is gewoon blijven oefenen .

En  vanzelf  buiten hardlopen door de boomgaard rennen  met zo`n snelheid dat ik de bocht uit vlieg en mijn kop stoot aan een oude tuinstoel die daar staat voor de show.

Nou ja missertje,  dat neem ik op de koop toe .Ik blijf rennen van zelf.

Maar ja de boomgaard is zo nat door de regen  er liggen plassen daar race ik gewoon door heen en als ik dan hijgend klaar ben met rennen dan spring ik van blijdschap tegen mijn baas aan .

In plaats dat ik een pluimpje krijg krijst ze alles bij elkaar Ik zie het bezwaar niet maar zij ziet een veelheid van modderige poten tegen haar kleding aan Hoe kan je je nu daar druk over maken want hoe vaak hoor ik dat witte ding niet brommen .

En poten vegen dat laat ik nu wel toe dat is een leuk spelletje maar de baas moet wel vlug zijn anders ben ik eerder binnen als mijn baas.

Ik was deze week verliefd op mijn buurmeisje ik vond haar zo lief ik kende haar want zij was er ook toen ik voor het eerst bij mijn baas kwam en nu kwam ze mij bezoeken ik ging op mijn rug liggen en vroeg om aandacht En toen ze weg ging ik huilde temet van verdriet dat heb je nu als je puber bent.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s