blaffie`s status

De status van Blaffie.

Zo af en toe moet ik oppassen .Mijn baas zegt  altijd je moet  oppassen tegen mij als ze weg gaat .Ik weet het al lang van te voren want dan zoekt ze haar tas en dan snuffelt ze in die tas ja ik let goed op .Het is weer zo ver denk ik dan .Ik ga alvast naar mijn oppas plaats  want dan krijg ik een pluimpje  van mijn baas en dan maar wachten ..wachten ,wachten.Natuurlijk hoor ik alles wat er om mij heen gebeurt .Ik blaf ook  wel eens maar nooit lang .Soms duurt het naar mijn zin wel erg lang voordat mijn baas thuis komt maar ik heb altijd water in mijn bak en als ze lang weg blijft ligt er wat eten in mijn bak Maar dat gebeurt zelden dat ze zo lang weg gaat. Ik maak ook geen lawaai als ze thuis komt Ik wacht net zo lang dat de deur open gaat en dan …dan spring ik huizen hoog dans op mijn achterpoten zo blij als ik dan ben ,. We gaan meteen wandelen ja dat moet vind mijn baas. En ik doe braaf plasjes En ben werkelijk hondsblij als we weer naar huis  gaan zodra de riem af is hol ik naar de boomgaard ga naar mijn drielanden punt en gluur naar buurmans tuin in  inspecteer of de groentetuin er goed bij ligt en struin tussen de struiken of alles wel zo is als van ochtend Dan ben ik pas tevreden en wandel rustig nogmaals een rondje mijn status als waakhond moet ik toch waar maken zo is dat. Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s