dierendag blaffie

Dierendag 4 oktober

Blaffie is in z`n knollentuin de hele dag aandacht op de radio omdat het dierendag is .

Of ik ook wat lekkers krijg eigenlijk is het gewoon hondenvoer en baasje doet of het heel bijzonder is.

Ik  Blaffie  lig uitgebreid in mijn benz te slapen Ik doe zelf het deurtje open en ga er in liggen

In de keuken kan ik ook liggen lekker op een warm kleed En achter in de bijkeuken is  ook een kleed waar ik lekker op kan liggen dus ja keus genoeg. En zo af en toe mag ik op schoot zitten als er koffie gedronken wordt  nou dat is, je van het vanzelf.  Toch jaaa er zijn mooiere plekken meer status want ik ben maar ballen knecht Maar vandaag hè op dierendag moet je het toch proberen.

Op de BANK  gaan liggen en dan zo dat het baasje het niet ziet  Daar is vanzelf niets aan dan lig je daar maar en er gebeurt niets Dus kef je maar eens zeer nadrukkelijk raaaaaak daar draait het baasje zich om en ja hoor woest van de bank af Ik was vlugger en holde naar mijn kleed in de keuken  Het is toch dierendag en ik mag niets niets hoor je ik vind mij zielig ! Waar is nu dierendag voor ik begrijp er niets van.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s