uitlaten met blafie

Tegenwoordig mag ik aan de lange lijn wandelen Ik heb lange tijd korte aan de lijn gelopen .

ik hing eerder aan de lijn dan gewoon lopen ik kronkelde alle kanten heen, naast het vrouwtje lopen nou dat was een kunst Maar nu mag ik aan de lange lijn .

Ik hol meteen vooruit en kijk af en toe achter om of het vrouwtje er nog loopt.

Zo kan ik nu dichter bij het kanaal lopen wat is die oeverkant toch interessant

En dat slootje aan de andere kant Daar zwom een zwaan ja zo’n groot wit beest

Ik was stomverbaasd dat beest blies naar mij.

En ik dacht nog ik ga met hem spelen maar nu niet meer van zelf Ik was van plan een sprong te nemen naar hem toe. Ik kreeg een ruk aan de lijn mag niet zei het vrouwtje doorlopen naast mij zei het vrouwtje Ik keek eens omhoog naar het vrouwtje door lopen l!! Was het commando.

Even laten ging ik naar de andere kant het kanaal daar is ook zo veel te zien twee meerkoeten  zij zwommen zomaar in het midden van het kanaal dat is mijn terrein ze hadden eerst wel eens kunnen vragen of ze daar mochten zwemmen ik er naar toe en blaffen dit is mijn terrein weg jullie het gaf niet  Hiiiiiiiiiieeeeer komen zei het vrouwtje altijd het zelfde, hier komen, ik keek omhoog naar het vrouwtje en ja hoor ze meende het naast het vrouwtje lopen Nou dat doe ik het maar ik wil ook wel schouderklopjes.

Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s