ochtend koffie

De kinderen gaan weer naar school Wie thuis blijft vind een leeg huis iedereen is weer in zijn gewone doen -werk -school. Ik lees de krant de kwaliteit van les geven is op een te laag niveau Vroeger moest je alle vakken kennen van je gekozen richting en daar ook examen in doen Dat was eens kwaliteit Je kreeg les van een hoogleraar. Nu heb je pret pakketten op school .Ik krab eens even op mijn hoofd .Is het zo slecht gesteld met onze kinderen ?Kunnen die niet meer goed schrijven en rekenen? Doet de computer het nu allemaal voor ze?Waar is die goeie oude tijd dat je stil moest zijn in het lokaal .Anders kon je niet studeren .Echter mijn oude buurjongen hij was 1 van de tien kinderen van het gezin Hij studeerde met al zijn broertjes en zusjes om hem heen Alleen op een kamertje nee dan kon hij niet studeren.Nederland moet toch knappe koppen de wereld in kunnen sturen En goede leraren voor de klas zetten en daar is geld voor nodig .Ik neem een slok koffie  studeren is geweldig ook op mijn leeftijd maar mijn beurs is karig en de kinderen gun ik zo graag goede docenten.Nederland til uw kinderen hoog. Adriana.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s