Blaffie’s verhaal….

Welkom lezers van dit verhaal

Robby mijn oude hond werd 17 jaar oud en dat zo voor zo `n  een klein beestje Het  was een mooi hondje en echt een charmeur .Men keek altijd even achterom als ik met Robby aan het wandelen was. Op een dag werd hij zo ziek dat ik begreep dat het hij niet lang meer zou leven Dus nam ik afscheid van dat kleine hondje  met veel tranen .

Na 4 weken kreeg ik een telefoontje van een vriendin dat ze een hondje wist voor mij zijn baasje was erg ziek en kon niet meer voor hem zorgen .En zo kwam blaffie  van 6 maanden bij mij in huis .Hij was net en wolballetje En behoorde tot het soort Boomer. Blaffie daagde mij uit wist overal wel wat  te verzinnen om aandacht te krijgen .Ik had er mijn handen vol aan .

Zindelijkheid was hij door de verhuizing vergeten ,waar is de deur ?Zo liep ik om de haverklap met het hondje buiten plasje doen riep ik steeds. Ik was na zo`n dag vermoeid en blaffie sliep languit in zijn benz  Die ik een plaats had gegeven in de bijkeuken Daar kon hij slapen ik gooide er een grote deken over zodat het donker werd En hij niet naar buiten kon kijken .Hij werd er rustig van net als kleine kinderen en  ging zijn slaapje doen .

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s