Blaffie heeft koppijn

 

Blaffie  had koppijn.

Zoals de lezers vorige keer hebben gelezen, ik had buiten in de tuin mijn kop gestoten.

Ik had vanzelf niks gezegd  daar ben ik reu voor , door het bloed op mijn kop zag mijn baas het, het was ook een toch wel een wond van aanzien  op mijn kop. Echter na twee dagen kreeg ik zo`n pijn in mijn kop. Ik wist gewoon niet waar ik het zoeken moest,ik liep rondjes door de kamer en zocht een donker hoekje op maar alles hielp niet .Mijn baas zei wat is er aan de hand Blaffie ?

En pakte mij op; keek naar de wond en zei het ziet er goed uit Ik geloof dat je koppijn hebt,  het zoemt in je kop. Ik zal de dierenarts opbellen,we mochten direct komen .Mijn baas lag een zacht kussen in de

Kattebak van de auto En daar mocht ik op liggen. Zo reden we naar de dieren arts . Daar aan gekomen moesten we even wachten .De dieren arts liep voor bij en zei hallo Blaffie en de medewerkers  van de kliniek zeiden hallo Blaffie en natuurlijk hief ik mijn kop op.  Kom maar blaffie zei de dierenarts zo gingen we naar de behandel kamer.

Daar mocht ik op de behandeltafel staan De dokter tilde mij op en lag mij op de baby weegschaal voor het gewicht  Ik vond het allemaal goed. De prikken vond ik ook niet erg . Ik werd grondig onderzocht. We namen afscheid  van de dierenarts daag Blaffie .

Nog even betalen bijbij de balie en weer naar huis .Ik weer op het kussen in de Kattebak  Thuis gekomen zei mijn baas nu rustig aan ,ga maar op de bank liggen en ging naast mij zitten ,dat stelde mij gerust.  De volgende dag heeft mijn baas naast mij op de bank gezeten . Die dag daarna  belde de dierenarts op, hoe het gaat met Blaffie? Ik was weer helemaal gezond  en reageerde goed zei mij baas tegen de dierenarts. Na een week je brokkelde de korst op mijn kop voorzichtig wat af.Ik heb ook laten zien waar ik mijn kop had gestoten mijn baas heeft het gerepareerd.

Ik kan nu weer rondjes rennen door de boomgaard.

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s