Blaffie`s ontdekking

Baffie`s ontdekking.

Ja ik als hond, stond al geruime tijd te kijken hoe doet ze dat nu.

Zij ging met 1 been omhoog en dan het andere been omhoog.

Mijn baas heeft twee benen en ik heb er vier. Ik keek er nogmaals naar en toch durfde ik het niet goed .Totdat ik moed had verzameld en sprong op de onderste tree van de trap En nog een tree en nog een tree  en toen viel ik naar beneden .Van schrik heb ik het niet meer geprobeerd

Tot op een avond mijn baas was al in haar bed toen ja toen sloop ik heel voorzichtig naar boven onhoorbaar Echter in de slaapkamer stootte ik mijn kop aan het bed. Mijn baas werd wakker vanzelf .Wat doe jij hier zei ze Nou de deur van de bijkeuken was niet dicht en je had de slaapkamerdeur ook niet goed dicht gedaan. En ik keek heel lief naar mijn baas.

Ik zag haar denken als ik je terug stuur begin je te jammeren vanzelf en dan wordt de buurvrouw midden in de nacht wakker van jou en als ik je in de garage doe {die is van hout] dan horen de buren naast de garage je  hondegehuil  met lange uithalen Zij hebben een klein kindje dus die oplossing is het ook niet  .Hum hum  kom dan maar op mijn bed Wel aan die kant en geen meter verder hoor je !.Nou dat wilde ik wel ik wachtte tot de baas weer in haar bed lag en sprong op het bed op de plek waar ik liggen mocht en ik was super stil. `Ochtends holde ik naar beneden ik wilde naar buiten naar de vogels in de morgen  ik stootte nog even met mijn natte neus  het  been van mijn baas aan, zo van ga mee, maar ze wilde niet. En ik sprong naar buiten heerlijk toch. Ik weet nu al wat ik vanavond gaan doen naar boven hollen vanzelf.

Adriana Vriesman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s