Blaffie`s snor

Blaffie s` snor er af.

Mijn baas vindt dat ik te veel haren voor mijn ogen hangt .

Je ziet niets, je kan niet eens om een hoekje kijken en het klit en dat is vies.

Dus de tas met borstel en schaar wordt  van het haakje gehaald.

Ja ik zag het wel en dacht fijn borstelen.

Met borstelen blijf ik nooit stil zitten.

Ik ren rondjes om de tafel en zo ,echter mijn baas tikt op de grond met de borstel en dan moet in bij haar komen .Dat doe ik ook wel maar een beetje spelen is toch ook wel leuk.

Nu wilde mijn baas bij mijn neus knippen; dat is toch wel erg eng ,ik draai steeds mijn kop weg. Mijn baas heeft er zin in merk ik. Nee geen spelletjes en stil zitten anders knip ik in je oor. Ik vind het moeilijk hoor en ben ongeduldig.

Daar komt die hand weer met die schaar, zo dicht bij mijn ogen br br br .

Toch ging er haar weg bij mijn ogen en neus, hier een vlok en daar een vlok.

Ik zie er niet uit zegt mijn baas gelukkig zegt een spiegel mij niets.  ik mag naar buiten en ik ren om de bomen heen net zo lang dat ik er genoeg van hebhè  hè  dat is nog eens fijn .Ik wordt begrepen .

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s