blaffie`s belevenis op `t strand

 

Naar `t strand

Vandaag mag ik mee naar t strand .Het is  de eerste keer in mijn leven dat ik naar het strand ga .Ik ga met mijn baas en  de buurkinderen naart strand.

Zij vinden mij zo geweldig dat mijn baas overstag is gegaan ,we gaan naar `t strand

.Ik mocht op schoot zitten op de achterbank van de auto .

Mijn baas zei eigenlijk mag het niet ,een hondje op de achterbank ,hij moet in de kattenbak van de auto .

Het is maar een klein stukje met haast geen verkeer dus vooruit maar ik mocht op schoot blijven zitten van de kinderen.

Toen we daar aan kwamen op het parkeer terrein  snoof ik al meteen de zeelucht Ja die vergeet je nooit meer .Ik werd aan gelijnd en we gingen het duin op naar `t strand . Aan de lijn holde natuurlijk al flink vooruit.

Eenmaal bij `t strand gekomen hield ik toch even stil alles is nieuw voor mij

Ik keek om mij heen En dacht wat moet ik nu, ik werd geroepen door de kinderen en werd los gemaakt .Ik holde achter de kinderen aan was alles vergeten rennen !!! Opeens keek ik achterom en rende terug naar mijn baas en weer naar de kinderen ik dronk nog snel even van het van zeewater toch een andere smaak dat water.

Ik was in het geheel niet bang en speelde ook met andere honden het was echt een belevenis voor mij. Ik wil nog wel een keer naar `t strand

Thuis viel ik plat in mijn mand en mijn baas ging op de bank liggen .

Het werd stil in huis

Adriana Vriesman.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s