Het was Blaffie`s avond niet.

Het is al weer een week Nieuwjaar  de rust is weer gekeerd.

Ik kan weer languit  op mijn rug in de kamer liggen.

Elke ochtend sta ik te bedelen om een korstje brood .

Soms is het gewoon het hebben want trek heb ik niet.

Dan verstop ik het in een hoekje van de kamer want je weet nooit of ik opeens wel trek heb en dan kan ik het weer opzoeken.

Ik zoek en zoek  en dan kan ik het niet meer vinden .

Kijk dat snap ik niet want ik weet zeker dat ik het daar hebt verstopt.

Met oudejaars avond wilde ik helemaal niet eten, in de namiddag hoorde ik al knallen buiten, ik schrok ervan de hele avond knallen, ik dacht de wereld vergaat en ik maar bibberen .

Ik mocht op de schoot van de baas liggen maar ik bibberde zo dat ik op haar voeten ging liggen zo dicht mogelijk bij haar,  ik bleef maar bibberen

Om 12 uur `s nachts een knallen van jewelste de grond bewoog gewoon onder mijn poten ,een aardbeving dacht ik

Gelukkig bleef mijn baas gewoon rustig  toen zij naar het toilet ging en ik  holde haar achterna en ging voor de deur  van het toilet zitten Stel je voor dat ze niet terug kwam .Zij vroeg nog of ik  voor het slapen gaan nog een plasje wilde doen buiten; nou ik rook het al allemaal vuurrook ik vloog weer naar  binnen ik laat mijn plas wel opdrogen zei ik met mijn ogen naar de baas.

De volgende ochtend had ik toch een grote plas! En ik was weer een gelukkige hond vroeg weer om een korstje brood nee zei de baas je krijgt niet het is een oliebol die moeten kleine hondjes niet Nieuwe  2019 ideeën van mijn baas zeker .

Adriana Vriesman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s