Blaffie`s nieuw spelletje

Blaffie`s nieuwe spel.

Ik begin al een echte reu te worden,mijn snor begint te groeien mijn baas moet hem regel matig bij knippen anders gaat de snor klitten.

Spelen zal ik wel nooit verleren dat vindt ik zo leuk. Met het schoonmaken van het yoghurt emmertje liet mijn baas het  per ongeluk vallen, ik was er als de kippen bij om het te pakken en liep er razend snel mee weg. Gooide het in de lucht ving het weer op Blafte er tegen  gooide het onder de bank en probeerde het liggend met veel geblaf het weer te pakken, probeerde of mijn baas het wilde pakken, die zei doe het zelf maar en dat lukte ik liet het zien aan haar in de keuken kijk ik heb het emmertje weer ze had er geen oog voor .Ik bedacht een nieuw spel als ik nu mijn snuit er nu in steek en hol er mee naar de kamer met een snelheid van heb je nou daar in de kamer liet ik het los gooide het in de lucht en stak mijn snuit er weer in en rende naar de keuken zonder dat ik de prullaria in de kamer onderste boven liep, dat  spelletje deed ik tot ik er genoeg van had. Maar mijn baas lachte en lachte zich een ongeluk om mij. Ja ik weet wel hoe ik de boel moet vermaken.

Adriana Vriesman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s