Blafie`s vakantie ervaring

Blaffie op vakantie reis.

Ik mocht mee op reis niet in onze eigen auto nee, in een gekoelde mooie auto zodat ik het niet te heet zou krijgen, en mijn baas ook niet .Ik was gerust en lag rustig in de kattebak . In het vakantiehuis waren twee grote honden Ik liep er eens omheen en maakte mij erg groot want ja je moet toch laten zien dat je bazen wil, nou die grote hond keek mij alleen maar aan en toen liep ik al weg. Ik ging rondjes rennen om het zwembad er in springen? Nee dank je wel ik wordt dan nat .Er was nog een vriendje even kleiner dan ik.  Daar heb ik zo`n lol mee gehad, we hebben eindeloos met elkaar gespeeld in een grote boomgaard. We mochten ook daar poepen als de baas het maar opruimde.

En ik mocht in de gekoelde keuken komen om uit te rusten. Het voornaamste  was dat  ik mocht naast het bed van mijn baas slapen .Ik mocht ook mee boodschappen doen  om een echte honden mand uit te zoeken.  Ik stapte heel braaf mee de winkel in en zag meteen dat is de mand die ik wil hebben een prachtige  rietenmand  hondenmand ik lag erin als een vorst. Met het eten kreeg ik echt vlees voor een hond dat vond ik erg lekker slobber de slobber op Ik taalde niet naar een prakkie van thuis. Mijn baas was gelukkig mee dus had geen last van heimwee. Het was een geweldige vakantie en thuis heb ik wel twee dagen liggen te slapen van al die emotie.

Adriana Vriesman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s