Koffie uurtje in de tuin

Koffie uurtje

Het is werkelijk heel mooi weer in Mei ja ja 26 graden of meer in de luwte .

Dat nodigt uit om wat meer te drinken Gewoon water zegt U, ja dat kan maar een extra kopje koffie gezoet met honing  daar kikker je ook van op .En een kopje thee extra  in de middag  gewoon warme thee als het maar vocht is .

We neigen vanzelf naar ijsjes maar helaas ik kan daar niet tegen en de frisdranken dat lukt ook niet zo .In Nederland kan je daar wel mee leven. Echter nu het zo warm is denk je een ijsje zal wel lekker zijn. Dat weet je nog van betere tijden. Ik kan heerlijk buiten zitten ik heb echt het heel gezellig gemaakt mijn zitje in de tuin. Ik heb er een ouderwetse vierkante tafel staan zo eentje waar je ook aan eten kan en vooral je kan er aan tekenen en schilderen lekker ruim allemaal.

Elke jaar schilder ik de tafel in blauw dat staat gezellig. En met dit mooie weer zit ik als een vorstin aan mijn tafel. Ik schrijf er aan Je bent 1 met de natuur .

En dan zo`n kopje koffie erbij .Mijn tuin is geheel afgesloten ik heb van de buren geen last. Moet er wel bij vertellen dat ik keurige buren heb .

Blaffie zit naast mij want ja hij moet toch op mij passen denkt hij.

Jonge kinderen kwamen langs voor Jantje Beton of ik doneren wilde dat gaat dan via je bankrekening en dus zaten de kinderen en ik op het bankje naast de achterdeur de gegevens in te vullen heel serieus was diegene die het moest in vullen. Die wordt later penningmeester van de club dacht ik  Zijn vriendje stond rond te kijken tot hij  dromerig verzuchtte, wat heeft u een mooie tuin,  daar lag zoveel verlangen in, dat het mij pakte. Het zitje de boomgaard  allemaal heel eenvoudig

Maar ik weet als hij later volwassen is dan maakt hij het na wat hij in zijn jeugd gezien heeft.

Adriana vriesman

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s