De boomgaard in stille aankondiging van voorjaar.

Vanmorgen heeft het wat gevroren en er ligt wat stuifsneeuw

.Een zeer weinig maar het wintert in de tuin. In mijn boomgaardtje staan sneeuwklokjes en de witte kopjes zijn nog gesloten.

En zoals vorig jaar zal het weer een gevoel geven van `t voorjaar komt er aan. Toch helaas heb ik nu een jonge hond niet zo groot, maar toch hij rent door de boomgaard en ziet geen sneeuwklokje op zijn tocht .

Ik kan het hem nog niet afleren dat rennen want waar moet hij dan rennen ?. Toch hij weet de geur van het sneeuwklokje want met het buiten wandelen met mij snuffelde hij even bij de buurman verder op in zijn tuin daar stond 1 sneeuwklokje en ja die staan toch ook op zijn territorium, hij snoof de geur op ja dat was toch ook zo`n geur die hij elke dag tegen komt op zijn territorium.

Mijn vorige hond die had zo zijn ommetje hij was oud en rustig. Maar deze !!!!die helpt bij het graven heel enthousiast Wat dan weer niet mag van zijn baas, En de sneeuwklokjes ach ja ze ruiken goed vind hij maar verder komt hij niet .En ik zie het met lede ogen aan en hoop op betere tijden .

Adriana Vriesman.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s