Blaffie aan het breien

Vanmiddag zie ik “Blaffie” iets nieuws Ik heb het nog nooit eerder gezien.  Mijn baas zit te breien .Dat vindt ik wel interessant. Ik heb er een hele tijd naar zitten te kijken .Telkens bewoog er een draad. Op een gegeven moment wist ik het wel ,en ging lekker slapen op mijn rug,vier poten omwijd wat een rust. Wel vanzelf vlak voor de voeten van mijn baas want dat ligt het lekkerst. Ech… wat zie ik nu baas staat op en loopt naar de keuken. Ik spring overeind  en kijk naar de wol en de pennen dat ligt zo maar op de stoel.  Ik bekijk het nog maals en denk breien !!!!!!!Dat kan ik ook dus ik heb alles onthouden en  pak alles van de stoel. Begin eerst maar de wolbol wal uit elkaar te halen in mijn optie is dat veel beter. En die pennen die kunnen  beter uit het breiwerk. Ik was er druk mee bezig toen de baas terug kwam uit de keuken .Ik blij kijk eens wat ik gedaan heb voor je baas .Nou het was niet goed en ik had nog wel zo mijn best gedaan. Ik bood de wol nog aan . ik doe het ook nooit goed .

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s