Blaffie`s ontdekking

De ontdekking van Blaffie

Als de avond is gekomen is mijn taak, zo heb ik dat gesteld, naast de stoel van mijn baas  zitten. Zo af en toe mag ik dan op schoot, maar haar knieën zijn wat knokerig  niet lekker rond. Dus na enige tijd ga ik weer naast de stoel liggen Nu heb ik wat ontdekt er beweegt wat in de huiskamer. Ja ik ga helemaal recht op zitten en  kijk strak naar wat ik zie. Dan trek ik de aandacht van mijn baas .Wat is er vraagt ze ?d Ik wend mijn hondenkop niet van het object af. Dus ze komt overeind en gaat ook kijken niets te zien zegt ze Nou heus ze heeft het mis hoor !!!!ik zie wat en ik ben alert. Dat geeft .Ze gaat weer kijken  en begint te lachen ik ben wat beledigt Ze roept het is je eigen schaduw stompie!! Nou zo heet ik niet ik heet blaffie Maar toch ik ben gerustgesteld het is dus niet zo erg als het beweegt het hoort zeker zo Ik ga met een zucht onder de stoel liggen je weet maar nooit of het weer gaat bewegen.

Adriana

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s