nieuwe fruitbomen

In november kan je niet zo veel doen in de tuin ja bladeren opruimen veel bladeren en dat allemaal in de groene bak. Doordat ik  een tijdje met mijn voet omhoog moest zitten heb ik niet veel gras gemaaid en nu is het te nat en te zacht door de vele regens  Nu kun je wel boompjes planten. Ik heb twee nieuwe boompjes  een rode Boskoop  appel en een peer .

Ze zijn nu klein maar mijn Boomgaard is ook niet zo groot. Ik verheug nu al op  de lente als alles in bloei staat. Ik weet eigenlijk niet of ik nu extra mest moet geven  De boompjes zijn voor mij geplant want spitten is  niet zo geweldig voor mij en er  liggen nogal veel wortels van de andere bomen De grond is nat en los Het is een zandgrond .

De boompjes staan in de luwte en beschut  Ik loop als een trotse eigenaar van een boomgaardje rond.

Ik ben mijn voet vergeten en ook de pijn in mijn rug en ook de vuile handen van in de grond wroeten Ik kijk verliefd naar mijn nieuwe fruitboompjes een peer en een goudrenet. Nu heb ik een Elstar en een duo golden delicious , cox oranje. Allemaal opeten dat lukt niet maar ja de vogels vinden het ook lekker Zelfs de hond lust een hapje appel.  Adriana.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s