Blaffie`s spelletje

Spelletje van Mollie.

Ik heb een spelletje bedacht ,ja soms krijg ik niet genoeg aandacht naar mijn zin Dan moetik iets bedenken  Gewoonlijk ga ik springen en steeds een blaf geven en dan weer snel weg hollen of rond de tafel rennen .Ja ik ben slim hoor! Want stiekem kijk ik of dat een uitwerking heeft.

Als ik dan een standje krijg dan kijk ik gewoon de andere kant op Ik heb het dan gewoon niet gezien Mijn gehoor is prima hoor want het kleinste geluidje hoor ik op afstand. Een klein tikje in mijn voerbak van het vallen van een miezerig klein brokje ,hoor ik al mijlen ver en kom aangerend. Maar nu heb ik iets bedacht nou dat geeft sensatie. Ik leg heel snel een poepje achter de stoel  en sluip weg Ga heel onschuldig in de benz liggen en ik houd het vrouwtje goed in de gaten en ja hoor haar neus gaat de lucht in ik zie haar snuiven  Ze staat op en ik ben alert ,ze loopt naar de stoel en kijk en jaaaaa  nu zijn de poppen aan het dansen Ze geeft een schreeuw zegt oer-Hollandse woorden  en ik vlucht uit de benz Naar buiten schreeuwt ze ruw en gooit de voordeur open Ik ren als een gek door de deur naar buiten die klapt achter mij dicht en ik wandel de boomgaard in. Ja zie je die reactie van het vrouwtje ,dat is nu actie !  daar geniet ik van.

Ik hoor haar met stoffer en blik en met groene zeep en water spelen.

Ja ik hoor het allemaal ik zit rustig voor de voordeur te kwispelen met mijn staart want straks mag ik weer naar binnen en ik kom niet eerder naar binnen voordat ik een miezerig brokje in mijn voerbak krijg. Ik kwispel al bij voorbaat met mijn staart .

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s