De herfst groentetuin

Ik kijk naar buiten mijn groentetuin ziet er niet uit

Wat had ik het graag anders gezien maar ik worstel al enige tijd met mijn enkelbanden en heus dan loop je niet lekker .Alles is verslonst  het onkruid doet het welig en ik kan alleen maar kijken Gelukkig staat er niets meer in de tuin  alleen een paar zielige paprika`s en pepertjes Ik kon nog net op tijd mijn hagen knippen om de tuin heen dus dat staat er netjes bij En toen gebeurde h  mijn voet lag dubbel

Gelukkig is de fysiotherapeut een paar huizen verder dus dat is geen probleem of toch wel want zo ver kon ik ook niet komen hij kwam wel bij mij.  Nu moet het nog genezen en ik ben tevreden maar het duurt wel wat lang in mijn gevoel  ik moet toch wat geduld hebben Maar het onkruid heeft haast veel haast en het weer is zo zacht en goed gemutst met regen. De voortuin ziet er verfomfaaid uit  en ik maar denken wat zullen de mensen die er langs lopen wel niet denken van mij .

Ja denkt U de jonge buurman die kan toch wel  …..nee beste mensen die arme man werkt en zijn vrouw ook . De kat  van hun zit boven voor het raam te wachten tot ze thuis komen. En dan ik woon in een buurt met veel oude mensen, oude vrouwen  dikke negentigers die leven langer dan mannen denk ik dan Ze lopen achter hun rollator  en gaan naar het vermaak huis  En ik ?? ik kijk treurig naar mijn tuin en ga achter mijn computer zitten en schrijf en wats ap  met vriendinnen ver weg  en speel met mijn jonge hond van 1 jaar  nee ik verveel mij niet maar die tuin knaagt maan mij.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s