Blaffie lekker lui

Vandaag Lekker lui in de benz .

Ik ga er zelf in liggen Doe het deurtje open en denk dan lekker; ik loop niemand voor de voeten.  Vandaag is het hemels mooi weer ja ik ben al buiten geweest. Over al gekeken of alles nog op z`n plaats stond enzv Want de boomgaard is mijn gebied daar ben ik de baas.

Lig ik in de benz nog een beetje na te suffen hoor ik opeens een bekende stem mijn buurjongen Tobby

Ik spring uit de benz op naar de voordeur Ja ik had gelijk het is Tobby.

Ik was zo blij !!!!!!  Tobby speelt met mij altijd balletje Hij gooit hem weg en ik pak de bal en geef hem weer aan Tobby Dat kan ik heel lang vol houden .Nu was Tobby`s vriendje mee.

Tobby wilde wandelen met mij .Dat wilde ik ook wel zo gingen met zn drieën wandelen langs het water Dat was hard lopen en spelletjes doen hartstikke leuk  Thuis gekomen ging ik meteen naar de waterbak en hing mijn tong uit mijn bek . Ik plofte neer voor de voeten van mijn baas.  Tobby en zn vriend dronken nog een glaasje limonade en ik had de dag van mijn leven met dat jonge spul.

Adrinana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s