De regen tuin

De afgelopen dagen was het storm en regen veel regen zo veel dat het een waterballet in de tuin was Alle bloemen stonden in hoog water de brave ligusterheg  stond ook te pootje baaien . Niet alleen ik ook de naaste buren hadden veel water in de tuin .

Het was zompen zompen niet in de tuin gaan .Vandaag is het water gezakt en doe ik voorzichtig wat stappen in de groenten tuin Ik wil de achterheg knippen voor de winter  en de duinroosjes in stijl knippen. Zo ziet het er tenminste weer redelijk uit.

De voo tuin  daar ik durf nog niets aan te raken alles is nog zo nat.

Je scheurt gauw de planten stuk .

In de groententuin ruk ik wat oude tomatenplanten eruit “verdort “en niet om aan te zien.

De peper plantjes doen het wonderlijk goed ik kreeg ze van de overbuurman

Die af en toe wat wil kweken in zijn achtertuin.

Voor de rest is het een zorgelijk gezicht onkruid veel dat moet ik nog schoffelen

Maar ja ik ga niet zo snel meer Dus moeten er nog veel mooie dagen komen voor mij om in de tuin te kunnen werken.

Adrinana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s