Nieuwe ontdekking

 

Blaffie heeft een ontdekking gedaan .

Als ik nu op de stoel van het baasje gaat zitten…….

Ik kijk trots om mij heen ja dat is toch een prestatie…….

Baasje heeft er geen erg in  Ik kijk nu naar buiten heel erg interessant

De TV staat uit  daar heb ik in de regel geen belangstelling voor.

Maar wat krijgen we nu !!!!!!!!!!een hond, Ja een hond in  mijn territorium.

Ik grom en hij ook ,ik blaf en hij ook, ik draai met mijn kop en hij ook, daar wordt je toch niet goed van . Ik zet zelfs een dikke nek op Het geeft allemaal niets De hond blijft gewoon in de tv zitten.

Ik spring van de stoel en kijk achter de TV wat een misser helemaal niets geen hond ik zag hem toch!! Van opwinding moet ik naar buiten Niemand geloofd mij natuurlijk, ik zag toch een hond in  mijn territorium  Hier buiten is alles heel gewoon ik gluur nog even naar de groentetuin ook niemand ook niet die zwarte kat van de buren

Ik voel mij als hond toch behoorlijk beetgenomen

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s