Naar Zee

 

Blaffie.

Vandaag Zondag en het weer is uitstekend

Niet te heet geen regen wel een windje .

Wat wil je nog meer .

Kom Blaffie we gaan op stap

Jij in de Kattebak van de auto en ik achter het stuur.

We gaan naar de zeedijk Dat weet jij vanzelf nog niet Daar ben je nog nooit geweest ,dus de eerste keer op een zeedijk lopen .

Ik klim beheerst naar boven tree voor tree maar Blaffie loopt liever naast de trap, tenslotte heeft hij  vier poten en dan heb je toch meer grip in de aarde dan op de stenen treden. Nee hij doet verstandig.

Toch is hij alert het ruikt hier anders Je ziet het aan zijn koppie de  mensen die groeten mij en knikken de hond toe hij doet braaf . Dan is er zand aan zijn poten dat voelt ook zo vreemd.

Blaffie snuift met zijn neus naar beneden ja het is zand dat weet hij nu

En daar is de zee ver weg we kunnen niet naar de zee beneden lopen wel maak ik wat fotos van de zee. Draai om en gaan de zelfde weg terug door het mulle zand achter een paar kindervoetjes aan ,het meisje is vol aan dacht van int zand lopen en blaffie ook.

Weer die trap maar nu naar beneden geen probleem hoor ik ga gewoon weer naast de trap lopen Dat ging toch prima op de heenweg Op de straatweg gekomen voel ik mij toch geruster het gras onder mijn poten voelt als bekend zoals thuis .Zo lopen we samen nog een tijdje langs de dijk en stappen even later  in de auto ja ik in de Kattebak van de auto  baasje achter `t stuur

Thuisgekomen ga ik languit in mijn mand liggen het was toch een hele ervaring en dat moet je met slapend  verwerken.

Adriana

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s